Selecteer Pagina

DeltaPORT Donatiefonds houdt bijeenkomst

door | 21 okt, 2024 | Haven, Nieuws

DeltaPORT Donatiefonds

Foto: Deltalinqs/Mirjam Lems

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft onlangs de jaarlijkse PR-bijeenkomst gehouden. Dit was vooral gericht op organisaties die financiële steun van het fonds hebben ontvangen.

Aan het woord kwam onder meer voorzitter Janhein van den Eijnden, meldt Deltalinqs op haar website. Van den Eijnden vertelde hoe hij zijn eerste jaar als voorzitter van het DeltaPORT Donatiefonds heeft ervaren. Ook deelde hij zijn ervaringen over het bijwonen van lokale adviescommissies en hij gaf aan waar de prioriteiten liggen voor de verdere ontwikkeling van het fonds.

Toekomst DeltaPORT Donatiefonds

Nadat Matthijs Verhagen van het Havenbedrijf Rotterdam de laatste ontwikkelingen in de haven schetste, sloot directeur Bas Janssen van Deltalinqs de bijeenkomst af. Hij vertelde over de nieuwe strategie van de belangenvereniging voor de komende jaren, waarin speciale aandacht wordt geschonken aan de maatschappelijke inbedding van de haven- en industriële bedrijven. Tot slot konden aanwezigen in de zaal aangeven hoe zij het proces van de donatie-aanvraag hadden ervaren en wat het project voor hun organisaties heeft betekend.

Zie ook: Havenbedrijf en gemeente houden havenspreekuren

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste Rotterdamse industrienieuws direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Bedankt voor het aanmelden. Veel leesplezier!